×

Партньори за проекти

3CON

3CON

Маркетинг агенция за цялостно комуникационно обслужване

ЕКСПЕРТИЗА: Създаване и реализиране на цялостни маркетингови комуникационни стратегии; Популяризиране на марката; Медиа планиране и координиране на връзки с медиите; Кризисен ПР; Дигитален маркетинг; Графичен, дигитален и уеб дизайн; Управление на работодателската марка; Организиране и координиране на събития

3CON e една от водещите агенции в България за интегрирани маркетингови комуникации. От 2004 година насам компанията е реализирала редица ПР кампании и проекти в различни сфери: здраве и медицина, красота и козметика, технологии, финанси, недвижими имоти, социално отговорни кампании.

Чрез изградена си мрежа от партньори и клиенти 3CON вече оперира и на международните пазари в Румъния, Сърбия, Словения, Хърватия, Черна гора, Македония. През последните две години агенцията работи по комуникацията в България на проектите на Европейската комисия BalkanROAD и REACT-EU.

Fininfo.BG препоръчва компанията като надежден партньор за всеки, който има нужда от професионални и иновативни маркетинг услуги.