×

Партньори за проекти

Аклима Техник

Аклима Техник

Експерти по ОВК, партньори за мерките по енергийна ефективност

ЕКСПЕРТИЗА: проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни, климатични, газови и соларни системи

„Аклима Техник“ е компания, която от 10 години предлага на своите клиенти висококачествени услуги в сферата на енергийната ефективност.

Изпълняват проекти в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията (ОВК), газификацията и пречистването на въздуха – от проектиране на инсталациите до цялостното им изпълнение, вкл. доставка, монтаж и пускане в експлоатация.

Ключово предимство в портфолиото на “Аклима” е експертното обследване на офис и производствени помещения, с цел анализиране на нуждите за нова климатична или вентилационна система.

Разполагат с екип от професионалисти, готови да се заемат както с по-малки индивидуални обекти, така и с мащабни проекти на индустриални фирми за изграждане на промишлени обекти.

Експертите на „Аклима“ могат да ви предоставят цялостна подкрепа и професионална консултация за вземане на стратегически решения за намаляване на енергийните експлоатационни разходи на дадено предприятие. Като специалисти по топлинна техника разполагат с широк набор от мерки за оптимизация.

Защо избрахме тях?

За дългите години работа са наложили своето име като синоним на прецизност и професионализъм. Характеризират се с отлична организация на работния процес и спазване на предварително установени срокове.

„Аклима Техник“ представлява и утвърждава световни марки в България като: Mitsubishi, Inventor, Carrier, Daikin и DEVI системи против лед и сняг.

Сред обектите,       иито инсталации са проектирали и изпълнили, са спортни и развлекателни зони, бизнес и административни сгради, търговски и складови обекти, сгради за обществено ползване, в т.ч. лечебни заведения, музеи и туристически обекти.

Fininfo.BG препоръчва „Аклима Техник“ като коректен и надежден професионален партньор.