×

Новини

БЪДЕЩЕТО НА ФИНАНСИТЕ И ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ

24.10.2023

На 2 и 3 ноември в Интер Експо Център в София ще се проведе бизнес форумът EXPO MOITE PARI 2023. Тази година събитието е посветено на „Бъдещето на финансите и изкуствения интелект“.

По време на седмото издание на EXPO MOITEPARI 2023 водещи банкови, инвестиционни и финансови експерти ще обсъдят ключови теми в сферата на финансите и ще представят добри практики за справяне в настоящата икономическа обстановка в страната и света. Програмата ще бъде подкрепена с индивидуални презентации, дискусионни панели и рекламни щандове на партньори на събитието.

Първият ден е посветен на инвестициите. В началото лидери на водещи финансови институции в България ще представят пред аудиторията бъдещите възможности и предизвикателства пред финансовите пазари и банковия сектор.

Панелът "SMART инвестиции и инвестиране" ще запознае посетителите и участниците с „умните решения“ при избора на инвестиционни инструменти, структурирането на портфейла и стратегиите за постигане на финансови цели. Сред акцентите в дискусионната програма са също влиянието на изкуствения интелект върху банките и финансовите институции и застраховане на личните финанси 

Във втория ден експертите ще споделят какви са предимствата и предизвикателствата при инвестициите в недвижими имоти.

Няма да бъде подмината и актуалната тема за „зелена енергия“ от възобновяеми източници за собствени нужди или за бизнеса.

EXPO MOITEPARI 2023 е напълно безплатно за участниците. Всеки, който желае да се включи в събитието, може да се регистрира на официалния сайт на форума: https://bit.ly/EXPOMOITEPARI


За MoitePari.bg

Интернет порталът MoitePari.bg вече повече от 15 години помага на потребителите да взимат информирани финансови решения за личните си финанси. Уникалното на сайта е, че събира на едно място най-актуалните условия за над 1000 банкови продукти, в това число ипотечни и потребителски кредити, кредитни и дебитни карти, депозити и разплащателни сметки, взаимни и пенсионни фондове и други. Порталът позволява на потребителите да търсят тези продукти по свои индивидуални параметри и да ги сравняват обективно. Така, посетителите могат да направят обективен избор и да спестят пари и време при използването на даден финансов продукт. 

На MoitePari.bg могат също да бъдат открити и полезни финансови съвети, трупани през годините от финансовите им експерти, както и анализи на актуални финансови събития и банкови продукти.