×

Новини

Борд „Проектно финансиране“ в подкрепа на МСП и през 2024 г.

07.02.2024

На 8 март ще се проведе първата сесия, организирана от Борд „Проектно финансиране“ за тази година. На нея малки и средни предприятия (МСП) от България ще могат да представят своите проекти, за които търсят финансиране и подкрепа от потенциални инвеститори и/или финансиращи организации.

Борд от утвърдени експерти и представители на различни финансиращи институции, сред които и основателят на Fininfo.BG Елеонора Иванова, ще селектира предложенията с най-голям потенциал сред тях и ще консултира участниците за подходящото финансиране за дадения проект:

  • банково финансиране;
  • рисково финансиране;
  • финансиране чрез пазара за растеж на БФБ Beam ;
  • безвъзмездна помощ от европейски програми;
  • crowdfunding

Инициативата цели да стимулира възможно най-широк кръг от български компании да се възползват от подходящи за тях финансови и кредитни инструменти и да ги свърже със съответните институции и инвеститори.

Желаещите да представят своите проекти на сесията на 8 март 2024 г. следва да кандидатстват до 15.02.2024 г. тук.

Борд „Проектно финансиране“ се реализира от Съвет „Предприемачество и стартъп“ към Българска търговско-промишлена палата (БТПП), в партньорство с Kreston BulMar, Investor Relation Services, Агенция за инвестиции в строителството и Patient Capital.

Още информация за събитието е достъпна за абонатите на информационната ни услуга тук.

Fininfo.BG е партньор на Борда и каним фирмите от клиентската и абонатната ни мрежа да участват със свои инвестиционни предложения, за които търсят подкрепа. При интерес ни пишете на: info@fininfo.bg