×

Партньори за проекти

Edutain Attractions

Edutain Attractions

Производител на образователни атракциони

ЕКСПЕРТИЗА: Проектиране, изграждане и производство на детски въжени/мрежови паркове и фитнес съоръжения на открито, общински площадки, частни зони и атракциони

В Edutain Attractions знаят, че детските площадки и паркове не са само място за игра, а важен фактор за градско развитие от новото време.

Компанията е производител на атракциони за забавление от последно поколение, които умело съчетават образователни елементи с физически дейности, пододящи за всички възрасти.

Фирмата има 15-годишен опит в изграждането на солидни конструкции за атракции на открито, дело на екип от доказани професионалисти в сферата на развлекателната индустрия. През годините специализират в проектиране, изработване, доставка и монтаж на:

  • Общински площадки;
  • Частни увеселителни зони;
  • Въжени паркове;
  • Мрежови паркове;
  • Фитнес съоръжения за деца

и др.

 

Какво ги отличава?

В търсене на баланса между забавното, полезното и безопасното, Edutain Attractions предлагат и Brand Awareness решения за онези от клиентите си, решени да развиват своята марка устойчиво и да достигнат до максимален обхват на целевата си аудитория по атрактивен начин.

Разработени с иновативна визия, съоръженията провокират ползвателите им да развият пространствената си интелигентност, да подобрят физическата си форма и да общуват с връстници по интерактивен начин.

Водещ приоритет в дейността на Edutain Attractions e безопасността! Всички съоръжения се създават според изискванията на Европейските Стандарти за Структури и Детски Площадки (ЕН 1176 и ЕН 1990 – EН 1999).

Продуктите им са подходящи за: FEC, водни паркове, батутни паркове, тематични паркове, музеи, зоологически градини, хотели и курорти, търговски центрове и общи части, жилищни помещения, училища и университети

Ако настоящите Ви и бъдещи проекти са в контекста на градското развитие и туризма или планирате да създадете образователна интерактивна среда, експертите на Edutain Attractions могат да ви прведат през целия процес – от планиране, проектиране на съоръженията и цялостаната визия до изработка и монтаж на оборудването.

Свържете се с партньора директно от бутона за запитване или ни пишете на info@fininfo.bg.