×

Партньори за проекти

„Екотийм“ ООД

„Екотийм“ ООД

Компания за консултантски и инженерингови услуги по опазване на околната среда

ЕКСПЕРТИЗА: Предпроектни проучвания и инженерингови дейности, свързани с опазване на околната среда и прилагане принципите на кръговата икономика; Изготвяне на Стратегически документи в областта на екологията (анализи “Разходи – ползи”, бизнес планиране на проекти, свързани с опазване на околната среда и др.)

ЕКОТИЙМ ООД е създадена през 2018 г. от група специалисти с дългогодишен опит в прилагането на екологичните норми и опазването на околната среда.

Дейността на фирмата включва цялостно консултиране при преминаване на необходимите процедури, свързани с екологичното законодателство, необходими за реализиране на инвестиционно намерение, изготвяне на стратегически документи в областта на екологията, управление на отпадъците, енергийна ефективност, КАВ, прилагане принципите на кръговата икономика и други специфични консултации, свързани с опазване на околната среда.

Експертите в екипа на Екотийм ООД имат опит с подготовка и изпълнение на проекти в областта на екологичното законодателство както в частния, така и в обществения сектор.

Fininfo.BG препоръчва ЕКОТИЙМ като надежден партньор в прилагането на екологичното законодателство и намиране на най-подходящите екологични решения за Вашия бизнес или институцията, която представлявате. Гарантираме, че в тяхно лице ще срещнете високо ниво на професионализъм, сигурност и конфиденциалност.