Новини

FININFO.BG е медиен партньор на EXPO MOITEPARI 2022

24.10.2022

Тазгодишното издание на EXPO MOITEPARI 2022 обещава да се превърне в най-мащабния форум от поредицата за лични финанси досега. Спонсориран е от компании, които инвестират в образованието на обществеността относно актуалните тенденции в сферата на лични финанси, инвестиции, зелена енергия, енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви, както и FINTECH, Crypto, BlockChain сектора. Генерален спонсор на събитието е ПроКредит Банк. Сред останалите партньори се нареждат ОББ Асет Мениджмънт, Elana, Първа Инвестиционна Банка, Централна Кооперативна банка, BenchMark, DBank, Iuvo, Viziwealth, MoitePari Consult и CreditLand.

Форумът ще се проведе на 3 и 4 ноември 2022 г. в Интер Експо Център и е под наслов „Инвестирай в бъдещето си“. Водещи банкови експерти, кредитни анализатори и икономически изследователи ще дискутират наболели теми, попадащи в широката им експертиза. Посетителите на EXPO MOITEPARI 2022 ще открият нови инвестиционни възможности, както и ще научат как да защитят спестяванията си от нарастващата инфлация.

„Темповете на развитие на инфлацията в международен план карат много хора да се притесняват за средствата си. Ще съберем експерти в сферата на финансите, за да дадем възможност на всички заинтересовани да зададат въпросите си и да открият пътя към финансовата стабилност в период на криза. Ще очертаем и новите тенденции в сектора с пряк фокус върху дигитализацията и зелените инвестиции. Сред основните ни цели е да предложим на потребителите нови възможности, с които да инвестират в бъдещето си“, споделя Деян Василев, изпълнителен директор на MoitePari.bg

Събитието предлага достъп до съвети и препоръки от експерти в своите области напълно безвъзмездно. Различните панели на финансовия форум ще предоставят възможност на посетителите да задават своите въпроси и да обсъждат различни стратегии и с други хора, желаещи да инвестират средствата си. Основен фокус ще бъде поставен и върху вложенията в криптовалути и акции, както и новите технологии, които променят финансовия свят и създават нови възможности за инвестиции в зелени проекти. Темата за лихвите по кредитите няма да остане на заден план, като ще бъде обсъдено прогнозно развитие.

EXPO MOITEPARI 2022 ще бъде проведено изцяло офлайн и е напълно безплатно за всички желаещи. Регистрацията е отворена и може да бъде извършена на страницата на форума.

Всички посетители на събитието ще получат кафе и подаръци, осигурени от организаторите и партньорите на събитието.


За MoitePari.bg

Интернет порталът MoitePari.bg вече повече от 15 години помага на потребителите да взимат информирани финансови решения за личните си финанси. Уникалното на сайта е, че събира на едно място най-актуалните условия за над 1000 банкови продукти, в това число ипотечни и потребителски кредити, кредитни и дебитни карти, депозити и разплащателни сметки, взаимни и пенсионни фондове и други. Порталът позволява на потребителите да търсят тези продукти по свои индивидуални параметри и да ги сравняват обективно. Така, посетителите могат да направят обективен избор и да спестят пари и време при използването на даден финансов продукт. 

На MoitePari.bg могат също да бъдат открити и полезни финансови съвети, трупани през годините от финансовите им експерти, както и анализи на актуални финансови събития и банкови продукти.