×

Партньори за проекти

Green.Click България

Green.Click България

Агенция за онлайн развитие на амбициозни бизнеси

ЕКСПЕРТИЗА: Цялостни решения за позициониране и развиване на бизнес в дигиталната среда – изработка и поддръжка на уеб сайтове, имейл маркетинг, изграждане на бранд в Google Ads и Facebook Аds.

Когато целим да развиваме динамично и успешно даден бизнес, изборът на доверен партньор за маркетингово присъствие е от съществено значение.

Green.Click България e агенция с доказан опит в онлайн позиционирането, която вече 7 години печели доверието на своите клиенти, благодарение на индивидуалния си подход към всеки от тях. За този период компанията е консултирала над 2000 бизнеса в България.

Агенцията е част от международната организация Green.Click, специализирана в онлайн развитието на бизнеси от различни сфери. Нейният “живот“ започва в Дания през 2016 година, където основателите й трупат знания и уникално ноу-хау относно организация, процеси и обслужване, за да пренесат окончателно този успешен модел на работа и в България.

Към днешна дата зад успешното портфолио на Green.Click България стоят 10 утвърдени експерти, способни да се адаптират фино към нуждите на всеки клиент.

Предлагат цялостни решения за позициониране и развиване на бизнес в дигитална среда – от успешната разработка на корпоративен уеб сайт до промотирането му онлайн и разработване на стратегии за растеж:

  • Custom уеб сайтове и магазини на WordPress – консултиране, планиране, дизайн, разработка, поддръжка и развиване, спрямо конкретни изисквания, специфики и цели на всеки бизнес;
  • Стратегически маркетинг решения – консултиране, планиране, имплементация, оптимизиране, скалиране и отчетност на всеки проект, в зависимост от посоката, в която цели да се развива;
  • Маркетинг в търсачки – Google Ads, Bing Ads;
  • Маркетинг и управление на бизнес профил в социални мрежи – Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube;
  • Email маркетинг;
  • Графичен дизайн – рекламни банери, видеа, слайдшоу

Сред най-важните характеристики на даден дигитален проект са бързина, точност и висок контрол на качеството. За да ги постигнат, маркетинговите експерти на Green.Click България използват собствено разработен CRM. Работят и със собствено разработена докладна система, която осигурява най-подробната маркетинг отчетност – по лесен и удобен начин.

Уеб проектите на агенцията са позиционирани и на международните пазари в Румъния, Германия, Швейцария, Дубай, Дания, а рекламните им кампании таргетират аудитории в България, Румъния, САЩ, Дубай, Великобритания, Германия, Гърция и др.

В последните 7 години Green.Click е неизменно част от Google partners агенциите за България.

Fininfo.BG препоръчва услугите на агенцията, ако търсите надежден партньор, на когото да поверите маркетинговата отчетност на Вашия проект или имате нужда от помощ за постигане на възможно най-добри резултати в дигиталния свят.