×

Информационна справка

Както вече вероятно знаете, ние следим, обработваме и поддържаме в нашата система актуална информация за различни източници на финансиране за проекти и инициативи. Следователно най-бързо от всички можем да проверим и да ви информираме дали в момента или в скоро време предстои програма или финансов ресурс, който е подходящ да финансира вашата идея. За целта е необходимо да знаем:

Кой ще е кандидатът (име и ЕИК на фирма, организация, община и т.н.);

Към какво е интересът ви, каква е проектната идея (или идеи), в каква сфера, за какви дейности, къде ще се реализират те и всичко друго, което прецените, че ще ни е полезно, за да ви предоставим адекватна услуга;

Какъв тип финансиране търсите (кредит, фонд за дялов капитал, безвъзмездна помощ) и в какъв размер (ако имате яснота).

Можете да ни се обадите на тел. 0893 721 929 и да заявите информационна справка, но най-добре да ни изпратите горните данни на имейл: info@fininfo.bg.

В рамките на два работни дни ще получите информация от нас колко програми/източници на финансиране сме извели като подходящи. При потвърждение и получено плащане, ще ви изпратим материалите, заедно с обобщен коментар и, ако е приложимо, препоръки от наш експерт.

Как е представена при нас информацията, която ще получите за една конкретна програма, можете да видите тук.

Цената на услугата ни е 30 лв. с ДДС за 1 материал (една програма). Отстъпки можете да получите при повече от три подбрани програми.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите!