×

Новини

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА – ДИСКУСИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ

27.06.2022

На 29 и 30 юни 2022 г., заедно със своите партньори – консултанти, ние от Fininfo.BG организираме информационно събитие по всички ключови теми от интерес за бизнеса в България, за които се очаква европейско финансиране.

ЗАЩО Е ВАЖНО?
През следващите седем години, ако не възникнат извънредни обстоятелства, ЕС ще инвестира в България над 25 млрд. евро. Не всички средства ще бъдат насочени директно към бизнеса, но дали през министерствата, държавните агенции, общините, училищата, болниците или нестопанския сектор, огромната част от тях в крайна сметка ще се разходват за строителство, материали, оборудване и услуги, предоставяни от компаниите в България.

Fininfo.BG организира тази СРЕЩА - ДИСКУСИЯ, за да може всеки, който се интересува от финансиране за проекти от европейските фондове, да разбере:
 - За какво точно ще се предоставят средства в неговата област на интерес;
 - Как да се информира навреме за предстоящи покани за кандидатстване, публични покани за оферти или обществени поръчки;
 - Може ли да се справи сам или ще има нужда от експертна подкрепа;
 - Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват и то от утвърдени професионалисти.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО?
Каним бизнеса на България: производители, ИКТ компании, технологични фирми, строители, инсталатори, земеделци, търговци на материали и оборудване, доставчици на услуги и др.

Добре дошли са и представители на общини, нестопански организации, научни, културни и образователни институти.

КОЛКО ВРЕМЕ?
Събитието ще се проведе в предиобедните часове на два последователни дни: 29 и 30 юни. Разделено е на отделни тематични панели. Във всеки от тях ще споделим максимално достъпно и с практическа насоченост какви възможности има в съответната сфера. А вие ще можете да зададете своите конкретни въпроси към нашите консултанти – предварително или по време на всяка дискусионна сесия.

Можете да останете до края и на двата дни или да изберете времеви панел от вашата област на интерес! Разгледайте програмата, вижте модераторите и намерете вашето място!

КАК СЕ УЧАСТВА?
Събитието е със свободен достъп, но изисква регистрация, която можете да направите тук.

Ценим срещите на живо и личния контакт, но с цел да дадем възможност на всички, които проявяват интерес да се включат, независимо къде са, този път ще се видим онлайн чрез платформа ZOOM. Линк за достъп ще получите след регистрация.

Още сега можете да зададете въпроси, които бихте желали да коментираме, като ги впишете при регистрацията или ни ги изпратите по имeйл: info@fininfo.bg или в LinkedIn и Facebook. Въпроси, разбира се, ще можете да задавате и по време на събитието.

Нетърпеливи сме да ви посрещнем на 29 и 30 юни! И гарантираме, че ще бъде полезно!
За повече информация: тел. 0893 721 929; info@fininfo.bg


Последвайте ни в социалните мрежи за актуална информация по тази и други теми!