×

Полезно

ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА FININFO.BG: ТЕМА 1

10.06.2022

Никой днес не си представя живота без интернет, компютър или смарт телефон. В бизнеса още по-малко.

Думи като дигитализация, цифров преход, киберсигурност, свързаност, Индустрия 4.0….са познати, но и не толкова ясни за всеки. Всъщност по-важното е какво конкретно стои зад тях като дейности и финансиране в полза на българските компании.

Това е и първата врата, която ще отворим по време на нашето събитие по темата еврофинансиране за България през следващите 7 години.

Голямата цифровизация на всички нива тепърва предстои: пари за инвестиции ще има за държавата, общините, бизнеса, училищата и още; ще се финансират обучения по дигитални умения за заети и безработни.

Избралите първата дискусионна сесия на 29 юни 2022 г. ще чуят повече за това:

 Какво да очакваме като директни покани за бизнеса в тази област?
 Ваучерна схема за ИКТ и киберсигурност – споделен минал опит, за какво да се готвим и кога?
 Финансиране за цифрови технологии в най-голямата програма за бизнеса: какво и за кого?
 Какво още има в Плана за възстановяване и другите програми, в които компании от ИКТ сектора ще могат да се включат като изпълнители?

НА ФОКУС ще са малките и средни предприятия (с персонал до 250 души) и фирмите, които разработват софтуер или доставят хардуер, изграждат ИТ инфраструктура, предоставят услуги по киберсигурност и услуги от ново поколение (виртуална реалност, интернет на нещата, т.н.).

Експертът на Fininfo.BG, който ще предаде практически поглед на всичко казано по-горе, е Ивелина БорисоваЗадайте към нея и нас вашите въпроси сега!

Разгледайте събитието ни, може би ще откриете и други полезни за вас теми. Достъпът е свободен, но се изисква регистрация!

Вижте какво да очаквате и в другите дискусионни панели:
 - Тема 2
 - Тема 3
 - Тема 4
 - Тема 5
 - Тема 6

 - Тема 7
 - Тема 8
 - Тема 9