×

Полезно

ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА FININFO.BG: ТЕМА 2

14.06.2022

68% от българите считат, че водеща причина за повишаването на цените в днешно време са високите цени на енергоносителите. 75% не знаят какви са целите на Зелената сделка на ЕС и само 14% я свързват с преструктуриране на енергийния сектор. 83% не са запознати за какво ще бъдат използвани средствата, които България ще получи по Плана за възстановяване и устойчивост. Това са данни от проучване на Агенция Тренд, проведено през месец май 2022 г. и представено по време на конференцията, организирана от dir.bg на 10 юни 2022 г.

Ще опитаме поне малко да променим тези проценти по време на втората дискусионна тема от нашето информационно събитие. ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ С FININFO.BG. Тя е посветена на Зелената енергия, възобновяемите източници и електромобилността. Ще получите полезни и практични отговори на въпроси като:

 Какво се случва с финансирането за изграждане на ВЕИ във фирмите? Кой и кога ще може да кандидатства?
 Да чакаме или да действаме с други ресурси? Кои са въпросите, които трябва да си зададем преди да вземем решение за инвестиция?
 Какви още търгове и обяви трябва да следят инсталаторите и доставчиците на ВЕИ оборудване и зарядна инфраструктура?

На 29 юни от 11.00 ч. ще бъдете във вещите ръце на двама от ключовите експерти на Fininfo.BG Галя Менова и Росица Чопева. За да ви бъдат максимално полезни, задайте вашите въпроси към тях сега!

Разгледайте събитието ни, може би ще откриете и други полезни за вас теми. Достъпът е свободен, но се изисква регистрация!

Вижте какво да очаквате и в другите дискусионни панели:
 - Тема 1
 - Тема 3
 - Тема 4
 - Тема 5
 - Тема 6
 - Тема 7
 - Тема 8
 - Тема 9