×

Полезно

ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА FININFO.BG: ТЕМА 3

15.06.2022

Знаете ли в колко страници са описани европрограмите, чрез които в следващите години ще се финансират проекти в България? Повече от 2000 са само тези в Плана за възстановяване и приложените проектни фишове. А има други над 20 отделни програми и планове, които също са разписани на по няколкостотин страници.

А колко ли пъти се споменават думите енергийна ефективност, модернизация, рехабилитация, ремонтни дейности и инфраструктура? Почти сигурни сме, че никой не ги е броил и не знае точно. Ние от Fininfo.BG сме категорични, че тези фрази се срещат ПО-ЧЕСТО ОТ ВСЯКОГА ДО СЕГА.

ТЕМА 3 на събитието ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ С FININFO BG ще постави силен фокус върху финансирането за модернизация на сгради и съоръжения, което ще се излее през следващите 7 години.

Ще продължим и зелената линия, започната в ТЕМА 2 (енергия и ВЕИ), но сега с акцент саниране и енергийна ефективност. В този панел:

✅ Ще коментираме предстоящите покани за саниране на публични, частни, жилищни и нежилищни сгради
 Ще чуем насоките на специалисти по енергийна ефективност
 Ще кажем какво още ще се модернизира в държавата

Модератор на тази трудна и всеобхватна тематична област ще бъде Елеонора Иванова, основател на Fininfo BG. Очаквайте и специални гости!

Достъпът е свободен, можете да участвате онлайн от всяка точка на света. Пишете ни, ако имате нужда от повече информация.

Вашите предварителни въпроси ще ни помогнат да бъдем максимално полезни. Можете да ги зададете още при регистрацията или на адрес: info@fininfo.bg.

Разгледайте събитието ни, може би ще откриете и други полезни за вас теми. Достъпът е свободен!

Вижте какво да очаквате и в другите дискусионни панели:
 - Тема 1
 - Тема 2
 - Тема 4
 - Тема 5
 - Тема 6

 - Тема 7
 - Тема 8
 - Тема 9