×

Полезно

ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА FININFO.BG: ТЕМА 7

21.06.2022

В рамките на ТЕМА 7 от нашето събитие на 29 и 30 юни е време да обърнем внимание на големите предприятия и фирмите в/до индустриални паркове.

Какво имаме предвид под „големи предприятия“? Все повече хора от бизнеса вече са запознати с част от изискванията, които се поставят за получаване на европейско финансиране и знаят какво е МСП (малко и средно предприятие).  И много вече знаят каква е компанията, която представляват, съгласно Закона за МСП. Малко са, обаче, все още фирмите със статут на „големи“, които са информирани, че в новите програми се говори и за „компании със средна пазарна капитализация“ и „малки компании със средна пазарна капитализация“. Важно е, защото за тях има някои… да ги наречем преференции.  

Какви са те и с какви проекти фирмите в България с персонал над 250 души могат да кандидатстват за финансиране, ще говорим заедно с Владислав Георгиев на 30 юни от 10.30 – 11.00 ч

Всъщност този дискусионен панел не бива да пропускат и не толкова големите фирми, защото ще има интересни неща и за тях, като например:
  Как ще се работи с общините, в които упражняват дейност?
  Какво са „интегрирани териториални инвестиции“?
  А какво ще се случва в/около индустриалните паркове?

Всичко това са нови и интересни моменти при европейското финансиране за регионите на България, които водят след себе си възможности.

За да не ги пропускате, бъдете с нас по време на дискусионна сесия 7. Очакваме вашите въпроси предварително на имейл: info@fininfo.bg, така ще ви бъдем максимално полезни.

Събитието е със свободен достъп и ще се проведе онлайн през ZOOM. За да получите линк за връзка е необходимо да се регистрирате.

Можете да разгледате и да участвате и в другите дискусионни панели:
 - Тема 1
 - Тема 2
 - Тема 3
 - Тема 4
 - Тема 5
 - Тема 6
 - Тема 8
 - Тема 9