×

Полезно

ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА FININFO.BG: ТЕМА 9

23.06.2022

Има едни програми с малко дълги и леко мъгляви наименования за обикновения човек: трансгранични, транснационални, междурегионални… може не всеки да разполага с точното определение, но пък вече стотици хора в граничните райони са участвали в „съседски“ проекти. И още повече граждани на България, учебни заведения и организации са получавали субсидии за различни инициативи и учебни посещения по линия на програма Еразъм. 

Програмите, в които ключовата дума е „партньорство“, дават шанс на много български организации да реализират своите идеи в наднационален мащаб. Всъщност тези програми са нещо много повече - те са огромен източник на ценни контакти и опит.

И ДОБРАТА НОВИНА е, че: в програмите на България с нейните съседи (т.нар. трансгранични програми) вече ще могат да участват директно и малките и средни предприятия! Което не беше възможно досега.

В нашата последна, но съвсем не по важност ТЕМА 9 от събитието ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ С FININFO.BG, ще споделим:
✅ За какво ще могат да кандидатстват компаниите с персонал до 250 души по новите трансгранични програми на България?
✅ В кои други програми за териториално сътрудничество участва страната ни и какви възможности има там?
✅ Какво дава програма Еразъм на фирмите и организациите, които развиват обучителни програми и практики?

Информация по тези въпроси ще представят нашите консултанти Владислав Георгиев и Елеонора Иванова.

Този дискусионен панел е полезен както за фирми от всички сектори, така и за нестопански организации, културни и образователни институции. 

Събитието е със свободен достъп, но за да участвате е нужна предварителна регистрация.

Вижте и останалите теми:
 - Тема 1
 - Тема 2
 - Тема 3
 - Тема 4
 - Тема 5
 - Тема 6
 - Тема 7
 - Тема 8

Ще ви очакваме и ще се радваме на повече споделен опит!