×

Нашите консултанти

Ирена Паскалева

Ирена Паскалева

Финансов и кредитен консултант, част от семейството на „Кредитланд“.

ЕКСПЕРТИЗА: Кредитиране за частни и бизнес клиенти. Намиране на най-доброто решение за инвестиционно и оборотно финансиране или комбинация от двете.

Ирена Паскалева е с над 24 год. професионален опит в „Сосиете Женерал Експресбанк“ АД (на длъжност главен счетоводител и отговорник частна клиентела); МКБ „Юнионбанк“ АД (директор на клон в гр. Русе) и „Банка Пиреос България“ АД (директор на клон в гр. Русе). По образование е икономист, с магистърска степен по статистика от Стопанска Академия „Д.А.Ценов“ и следдипломна квалификация по банки и финанси също от Стопанска Академия „Д.А.Ценов“.

Основен фокус в работата й са кредитите за фирми и физически лица: инвестиционни и оборотни фирмени кредити, както и потребителски и ипотечни кредити за физически лица. Като част от „Кредитланд“, г-жа Паскалева съдейства при реализиране на личните и фирмени проекти на своите клиенти, съпоставяйки всички кредитни оферти на 12 банки партньори на „Кредитланд“. Извършва безпристрастно и прозрачно сравнение на всички разходи по търсения кредит и намира най-подходящата оферта. Консултира клиента по време на целия процес до сключване на договора за кредит.