×

Новини

Каква беше 2022 г. за Fininfo.BG?

22.12.2022

В синхрон с топлината на Коледните празници правим #равносметка за отиващата си година и отбелязваме успеха си. Само така той (успехът) оживява наистина.
 

Каква беше 2022 г. за Fininfo.BG?

✓ Годината на старта. Превръщане на проекта в самостоятелна стопанска дейност с клиенти, партньори и екип.

✓ Заявка за позициониране като единствената българска платформа, която „знае“ всичко за финансирането на проекти в България.

✓ Запазено място и ценен ресурс за всички, които имат идеи и търсят информация и партньори, за да ги превърнат в успешни проекти.

✓ Актуален онлайн справочник без аналог за тези, които ежедневно работят в проектната сфера.
 

Кое е най-знаковото, което ни се случи, какво ни изпълва с гордост?

99.8% от всички клиенти на информационната услуга на Fininfo.BG подновиха своя абонамент през годината. Не сме се и надявали на подобен успех.

Нямаме нито една негативна обратна връзка, напротив, ежедневно получаваме поздравления, че успяваме да:

✓ съберем в едно ВСИЧКО за финансирането на проекти;
✓ поддържаме актуална базата данни;
✓съобщаваме методично за всяка новообявена покана за кандидатстване или фонд.

Годишният абонамент все още е с отстъпка до 31 декември ‘22. Тестов 7-дневен период е възможен, пишете ни на: info@fininfo.bg
 

В какво друго успяхме?

✓ Събитието ни през март ’22 „Отворени врати за европейското финансиране в България“, проведено с подкрепата на нашите консултанти, привлече близо 200 души. Оценката на участниците, събрана в едно изречение, беше: „Прекрасни лектори, много теми и важна за мен информация“.

✓ Стартирахме партньорска програма – мрежата от експерти с познания и опит в множество области, необходими за реализацията на един проект, нараства с всеки изминал ден. Разширихме и мрежата от доверени консултанти.

✓ Поставихме началото на Тълковен речник на проектните понятия. Единственият български онлайн ресурс, в който скоро ще можете да намерите всички ключови понятия, свързани с европейско и друго финансиране.
 

Какво предстои през 2023 г.?

✓ МНОГО покани за кандидатстване за финансиране. Абонаментът за Fininfo.BG ще стане особено добра инвестиция. Гарантираме ви го!

✓ Събитието на 2023 г. „Финансиране на бизнеса“ – през месец април, присъствено, София, ИнтерЕкспоЦентър. Партньори: Fininfo.BG и MoitePari. Очаквайте повече подробности скоро!

✓ Широка мрежа от консултанти по финансиране и експерти за изпълнение на дейностите – няма да има идея, проект, програма или фонд, за който да не можем да ви препоръчаме доверен партньор!

✓ Нови функционалности на платформата, безплатен тестов период и още няколко нови полезни услуги, с които ще ви изненадаме приятно.

 

Екипът на Fininfo.BG благодари на  вас - нашите партньори и консултанти за доверието и изключителния професионализъм. Предстоят ни много успешни проекти заедно!
 На вас, нашите клиенти, благодарим за добрите думи, лоялността, подкрепата и позитивната обратна връзка!
И през новата 2023 година ще продължим да бъдем Ваш верен партньор!
 Бъдете здрави, изпълнени с радост и надежда!