×

Новини

КАНИМ БАНКИ И ИНВЕСТИТОРИ НА „АРЕНА НА ДАМСКИЯ БИЗНЕС“ 2022

31.05.2022

На 8 юни в Интер Експо Център в София от 10.00 до 18.30 часа за втора поредна година на “Арена на дамския бизнес" излизат дами-предприемачи от цялата страна. Те ще представят бизнес проектите си пред инвеститори и финансови институции, за да потърсят развитие на идеите си чрез финансиране, партньорство, менторство или друг вид подкрепа.

Тази година свои проекти ще представят 24 дами. Компетентно жури от експерти, сред които и Елеонора Иванова, основател на Fininfo.BG, ще оцени най-добрите от тях. Отличените идеи и техните автори ще получат финансова, консултантска и менторска подкрепа. Те ще бъдат включени и като стипендианти в 6-месечната „Менторската програма за жени предприемачи” през 2023 г. Още за програмата може да видите тук.

Богатата програма на форума включва още дискусии и възможност за B2B срещи. Представители на банки, финансови институции, фондове, бизнес ангели и частни инвеститори, които желаят да бъдат гости на събитието, нека да ни потърсят на тел. 0893721929 или имейл: info@fininfo.bg, за да осигурим специален достъп!

***

„Арена на дамския бизнес” е разработен като резултат на ежегодната Менторска програма за жени предприемачи на „Бизнес лейди”. През 2021 г. през програмата са преминали 38 дами, а през юни на 2022 г. се очаква да финализират успешно своето участие над 40 жени с предприемачески начинания.

Менторската програма, както и титулният форум „Арена на дамския бизнес” 2022, са подкрепени от „Съвет предприемачество и стартъп” към Българската търговско-промишлена палата, Бизнес лейди клуб „Женско предприемачество”, Предприемачи БГ, Менторите.бг, както и други български и международни бизнес организации и партньори