Клиентите за нас

 • done-icon

  За мен ценното в платформата на Fininfo.BG е синтезирането и регулярното изпращане на актуална и обобщена информация (по имейл) по налични програми и проекти за финансиране.

  Така мога само с бърз поглед да преценя дали дадена програма ме касае и как би могла да ми бъде полезна. Ако ме заинтригува, използвам по-пълната информация от платения достъп. В допълнение, възможността за консултация с експертите на Fininfo.BG е страхотна, но още не съм се възползвал от нея.

    
  още...

  Лъчезар Петров, Изпълнителен директор на Гофрило Ко ООД

 • done-icon

  Внимателно избираме своите бизнес партньори, като приоритет за нас са: ясен имидж, достъп до пълна и актуална информация, развита мрежа от качествени контакти. Работим с Fininfo.BG от стартиране на платформата, като партньорството ни с тях надгражда нашата услуга чрез мрежа от опитни професионалисти в сферата на европейско финансиране. Това ни дава възможност да предоставим на своите клиенти one-stop решение на техните инвестиционни намерения – изграждане, закупуване или продажба на соларна или вятърна електроцентрала. Препоръчваме платформата на всички, които ценят времето си, търсят опции да развият бизнеса си и са фокусирани върху изследване на възможностите за реализацията им.

    
  още...

  Росица Чопева, основател на xFigure Finance

 • done-icon

  Аз съм човек, който винаги търси информация, професията ми го изисква. С Fininfo.BG знам, че по темите, свързани с финансиране и подготовка на проекти, ако нещо не е достигнало до мен, чрез тях ще го науча. Така си осигурявам спокойствие, че няма да пропусна нищо важно.

  Клиент съм на информационната услуга вече почти една година. Възможността да имам под ръка цялата информация за потенциални източници за финансиране на проекти, при това поднесена по лесен и достъпен начин, ми пести много време. Платформата е незаменим споравочен ресурс за всички предприемачи, които развиват нови проекти.

    
  още...

  Виктор Гугушев, старши партньор в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“

 • done-icon

  След презентацията на Ивелина Борисова по време на събитието "Отворени врати за европейското финансиране в България с Fininfo.BG", проведено на 29-30.06.2022г. вярвам, че благодарение на вас, сме много добре подготвена компания за участие в Cybersecurity/Integration и ИКТ проектите, даже за най-големите такива.

    
  още...

  Явор Златев, Адванс Вижън ИТ ООД

 • done-icon

  Поздравявам ви заедно с целия ви екип за прекрасно проведеното събитие „Отворени врати за европейското финансиране в България с Fininfo.BG“ на 29 - 30.06.2022 г. От наша страна намираме семинара за много полезен и успешен за високото осъзнаване на потенциала и възможностите от европейско и грантово финансиране.

    
  още...

  Иван Раичков, Оушън Инвестмънтс

 • done-icon

  Платформата на Fininfo.BG е изключително иновативна и лесна е за работа. Предоставя резюмирана информация относно актуални и бъдещи програми за финансиране и всичко се случва бързо и лесно, което е изключително важно в 21 век. Доволна съм и комуникацията с екипа на Fininfo.BG Получих лично отношение и професионален съвет.

    
  още...

  Весела Стоянова, Ви Ес Кънстракшън Сървисес ЕООД

 • done-icon
  Fininfo.BG е платформа, която използваме от повече от година. Като всеки управител и собственик на малък бизнес и аз нямам време непрекъснато да търся информация за разни програми. С Fininfo.BG знам, че няма да пропусна нищо важно за моя бизнес от гл.т. потенциални възможности за финансиране на нови проекти. Ние сме мебелна компания – един от големите производители на мебели по поръчка, лидер на местния пазар на кухни и доверен партньор на водещи европейски компании. С екипа на платформата вече имаме съвместно успешно сътрудничество по конкретни инициативи – изготвиха за нас пазарни проучвания на чужди и местен пазар, предоставиха ни информация за нови потенциални партньори, помогнаха ни да фокусираме стратегията си за бъдещо развитие. За тези услуги с тяхна помощ кандидатствахме за финансиране и привлякохме външна безвъзмездна помощ. Благодарни сме, че работим заедно и сме спокойни, че можем да разчитаме на отговорен партньор за бъдещите новите европейски проекти!  
  още...

  Виктор Рачев, Изпълнителен директор на Евродом ЕООД

 • done-icon
  С екипа, който създаде Fininfo.BG, работим от 2016 г. Свърза ни нашият одитор, защото търсихме доверен и дългосрочен партньор, с който да навлезем в дебрите на евро-проектите. Ние сме малка, но иновативна компания; произвеждаме луксозни опаковки за местния пазар, но и за износ. Дотогава нямахме опит с кандидатстване по европрограми и не знаехме какво ни очаква. Не беше лесно, но с партньор като тях си струва да се хвърлиш с главата наред. С първия проект доставихме и инсталирахме нова производствена линия, която увеличи в пъти капацитета ни. С втория те ни предоставиха консултантска подкрепа за развитие на чужди пазари - почти изцяло беше безплатна за нас, защото привлякоха финансиране. Успешно защитихме и COVID-19 помощта, която беше предоставена на т.нар. „големи - малки фирми“. Готвим се активно за внедряване на иновации – разбира се отново с тяхна помощ! Препоръчваме сърдечно!  
  още...

  Маринела Добчева, Лукспак ЕООД

 • done-icon
  Работим с Fininfo.BG и като акционер във финансираща организация, която предоставя кредити на стартиращи компании, и като инициатор и изпълнител на проекти. От съвместната ни работа с екипа и консултантите на Fininfo.BG мога да дам категорична обратна връзка - компетентни, отговорни, иновативни, винаги готови да предложат практични и полезни решения. Основателите на платформата са с дългогодишен опит в различни сфери на бизнеса и не случайно точно те инициираха този проект – да съберат на едно място всичко за финансирането на бизнеса - за разлика от много други, които се фокусират само върху европейските фондове. Европроектите не са панацея и не са подходящи за всеки. Но никой друг не знае по-добре това от Fininfo.BG.  
  още...

  Райна Тимчева, управител на фондация Микрофонд-София

 • done-icon
  Много ми е полезна информацията, която получаваме от FinInfo.BG. Не пропускам да погледна анонсите по имейл, защото са кратки и ясни – за по-малко от 1 минута се ориентирам дали програмата е за мен или не. Аз съм управител на ИТ компания, а нашият сектор е един от тези, за които има доста възможности. Ежедневието ми обаче е много натоварено и не успявам да следя всичко. Определено сега ми е по-лесно и когато видя нещо интересно от уведомленията по имейл, влизам в платформата за повече информация и често се обръщам и директно към консултантите за първоначални съвет и насоки, които те предоставят безплатно. Много често ми се случва да прочета за програма, по която ние не можем да кандидатстваме директно, но е подходяща за наш клиент. Вече имаме реализирани проекти, по които са кандидатствали за финансиране наши клиенти за услуги, които извършваме ние. Страхотно е, така всички печелят!  
  още...

  Галина Зашева, собственик и управител на Уебфлоу ЕООД

 • done-icon
  Fininfo.BG е платформа, на която разчитам, за да съм винаги информирана за всички възможности за финансиране, от които може да се възползва нашата фирма. Смятам, че никой не бива да се лишава от шансовете, които му се предлагат, за да подсигури своята конкурентност на пазара и да се развива. Знам, че има различни възможности за финансиране на бизнеса, предлагани от различни източници и по различни програми, но проследяването им е времеемко, изисква познаване на политиките на различни инстанции и е нещо невъзможно за някой, ангажиран с много задачи в ежедневието си. Fininfo.BG, обаче, е мястото, където е събрана и синтезирана цялата налична информация както за български и европейски, така и за всякакви видове финансирания. Платформата ме известява за наличен финансов ресурс, от който мога да се възползвам, чрез кратък текст в най-удобния за мен работещ вариант - по е-мейл. Получавам линк, от който влизам в платформата и се информирам по-подробно. Понякога финансирането е привлякло вниманието ми и откривам възможност за бизнеса или идея за осъществяване. Съдържанието е поднесено по достъпен начин и с връзка към източника, ако решиш да се възползваш от него. Не е необходимо всеки ден да следя многобройните сайтове на министерства, финансови институции и други, защото Fininfo.BG ми поднася цялата информация на едно място.  
  още...

  Таня Колева, Мираж Груп ЕООД

 • done-icon
  Трябва да призная, че в началото подходихме доста скептично към информационната услуга на FinInfo.BG. Изобщо не бяхме сигурни дали имаме нужда от това, и то срещу заплащане. Ние сме компания, която произвежда компоненти за вентилационно-отоплителни системи, като същевременно изграждаме подобни инсталации в жилищни и промишлени обекти. Често получаваме информация по имейл от различни консултанти по програми при това напълно безплатно и не считахме, че ни е нужно нещо повече. Платформата ни препоръча наш партньор в бизнеса и ние все пак решихме да пробваме. От тогава (2019 г.) до днес сме редовни абонати и следим с интерес анонсите. Разликата е голяма – информацията е кратка и разбираема; в голяма част от случаите знаем предварително какви покани предстоят и можем да планираме времето и проектите си; вече знаем, че имаме избор измежду различни алтернативи за финансиране и всичко е там в платформата – на едно място и лесно за справка по всяко време. И разбира се, едно от най-ценните неща са съветите и насоките, които получаваме, включително за това как да си изберем консултант за следващия ни проект!  
  още...

  Антон Генчев, собственик и управител на фирма Тара системс ЕООД

 • done-icon
  Използваме платформата Fininfo.BG от няколко месеца и смело можем да кажем, че ни пести време, което както винаги, никога не стига. Всеки бизнес цени времето като ресурс и затова правилния подбор на партньор е от голямо значение. Синтезираната информация, която получаваме от платформата на Fininfo.BG ни позволява да се фокусираме върху конкретни програми, които ни интересуват.Много лесно се ориентираме в ключовите моменти, свързани с кандидастването по тях, което е изключително добре маркирано в кратките анонси, които получаваме на имейл.Освен платформата обаче, зад нея стои един екип от професионалисти без чиято консултация бизнеса не може.Комбинацията от точната информация, получена на време и правилно използвана е формулата за успех на всеки бизнес.  
  още...

  Габи Кирилова, Ес Би Ес Трейдинг ЕООД

 • done-icon

  Използвам платформата на FinInfo.BG за източници за финансиране на проекти от 2019 г. Спецификата на все по-бързо променящия се съвременен бизнес свят е белязана от все повече нови възможности и правилно селектираната информация е от ключово значение за развитието. В работата си маркетингова агенция 3CON, в която съм управляващ партньор, използва ежедневно проучвания и анализи на пазарните възможности, с които да сме сигурни, че даваме най-добрите решения на своите клиенти. Информацията, която следим от платформата на FinInfo.BG, ни позволява да сме винаги „на гребена на вълната“ и да не се притесняваме, че ще бъдем неподготвени или ще пропуснем възможност. За времето, в което работим заедно научихме, че един проект има много опции за финансиране и за предприемане на навременни действия довереният партньор е изключително необходим. Благодаря на целия екип на FinInfo.BG за бързите реакции и професионалните консултации.

    
  още...

  Надежда Ванева, директор комуникации и управляващ партньор в маркетингова агенция 3CON

Ценим Вашето мнение, споделете ни го...