×

Консултация с експерт на Fininfo.BG

Ако имате идеи или планирате проекти, но те не са окончателно оформени, не знаете как да ги финансирате и нямате време да четете и обработвате информация, подходящият вариант за вас е да заявите индивидуална консултация.

Предоставяме я чрез среща лице в лице или чрез онлайн връзка. Услугата съдържа:

  • пълен преглед на всички налични и предстоящи/предварително обявени програми и финансови ресурси;
  • оценка доколко компанията и конкретната идея са допустими за получаване на финансиране и от коя програма/финансов ресурс, вкл. кратка информация за съответните ресурси;
  • насоки и препоръки за промени и подобрения с цел да се отговори на изискванията на потенциален донор/инвеститор/кредитна институция.

За да сме ви максимално полезни, от вас ще очакваме да ни запознаете предварително (най-добре писмено по ел. поща) с вашата организация и конкретната ви проектна идея. Гарантираме ви пълна конфиденциалност! При желание от ваша страна, можем да подпишем споразумение за конфиденциалност.

Цената на едночасова индивидуална консултация е 150 лв. с вкл. ДДС. Тя включва извадка от информационната ни платформа и изпращане по ел. поща на програмите и финансовите ресурси, които са били коментирани по време на срещата.

В допълнение, ако желаете да планирате дългосрочно, можем да ви изготвим и индивидуален план, заедно с препоръки за промени и действия, които да извършите с цел подобряване на възможностите за привличане на финансиране от програми за безвъзмездна помощ или други източници. Цената на услугата е 960 лв. с вкл. ДДС, приложима като доплащане към цената за консултация.

Освен за съществуващи компании и организации, тази наша услуга е подходяща и за стартиращи предприемачи или чуждестранни компании, които планират инвестиции в България.

Всички клиенти на информационната ни платформа с активен абонамент могат да получат услугата с 15% отстъпка.

В случай, че ви е необходим детайлен преглед и консултация във връзка с една или повече от многообхватните програми на ЕС (например Програма Хоризонт Европа), ви препоръчваме да ни потърсите с отделно конкретно запитване.