Партньори за проекти

Контракс

Контракс

Системен интегратор

Експертиза: Интегрирани ИКТ системи, Пълен мониторинг и изграждане на ИКТ инфраструктура, Разработка на софтуер.

„Контракс“ АД е утвърден доставчик на ИКТ за големи частни и държавни структури в България. Компанията предлага висококачествени информационни и комуникационни решения за максимална ефективност и сигурност на работните процеси, съобразени с най-новите технологични стандарти във всяка една индустрия.

В своята 31-годишна история КОНТРАКС се е доказала при изпълнението на сложни ИКТ проекти във всички сфери на икономиката и е в ТОП 3 на българските системни интегратори.

Можете да разчитате на тях като доверен партньор както на българския бизнес, така и на държавната администрация и местната власт. Освен това компанията има множество реализирани проекти в балканските страни, както и в далечна Монголия. Разполага със свои офиси в Румъния, Македония и Китай.

Можете да разчитате на професионалистите на „Контракс“АД за:

  • Изграждане и поддръжка на комплексни интегрирани решения в зависимост от изискванията на клиентите;
  • Изграждане на ИКТ инфраструктура, продажба и поддръжка на всички нейни компоненти;
  • Системен подход по подсигуряване на киберсигурност за вашия бизнес;
  • Проектиране, производство и поддръжка на безпилотни летателни системи със специализирано приложение в земеделието и наблюдението на горски масиви, сигурността и отбраната, предотвратяването на бедствия и аварии, както и на мобилни и стационарни анти-дрон системи;
  • Разработка на софтуерни решения според специфичните нужди на клиента;
  • Проектиране и изграждане на фотоволтаични системи;
  • Дигитална трансформация на работните процеси;
  • Експертиза и международен опит във внедряването на модерни решения за умни градове;
  • Изграждане на интелигентни транспортни системи с над 300 изградени съоръжения по републиканската пътна мрежа на България и внедрена собствено разработена софтуерна платформа;

Благодарение на натрупаната дългогодишна елспертиза и ноу-хау, КОНТРАКС заема водещи позиции на българския ИТ пазар и е предпочитан български партньор на световни ИТ производители и доставчици като: Dell Technologies, Microsoft, Fujitsu, Cisco, VMware, Huawei, Avaya, Kyocera, Canon, Acronis, Oracle, Fortinet, Intel, McAfee и др.

За общините:
„Контракс“ АД е с доказан опит и като партньор на българските общини при изграждане на системи за мониторинг и контрол на качеството на водата и въздуха, както и в изграждане на контактни центрове (като call.sofia.bg), внедряване на системи за електронни заседания и разработване на интерактивни туристически атракции.

Защо препоръчваме услугите на КОНТРАКС?
Компанията осигурява на своите клиенти високи технологии и услуги, професионално и качествено обслужване, които гарантират дългосрочно ползване на изградените системи, привличане на нови и лоялни клиенти и партньори към Вашия бизнес. Компанията притежава сертификати за всички основни свързани ISO стандарти, както и AQAP.