×

Партньори за проекти

"МКАФинанс" ЕООД

"МКАФинанс" ЕООД

Интернет базирани счетоводни услуги

ЕКСПЕРТИЗА: счетоводство, данъчни услуги, ТРЗ и личен състав, лични финанси, регистрации по ЗДДС, финансови консултации във връзка с инвестиции с привлечено външно финансиране.

МКАФИНАНС ЕООД не са просто счетоводна кантора. Те са партньор, с  който всеки собственик на малък или среден бизнес може да е спокоен, че финансовите му дела са в ред.

Професионалистите в екипа на компанията имат богат опит в обслужването на фирми от раз­лични сфери на бизнеса – търговия, ресторантьорство и кетъринг, производство, онлайн услуги, марке­тинг и реклама, транспорт, охрана и сигурност, юридическа дейност и др. Партньори са им адвокати, банки, фирми за трудова медицина, рекламни агенции, бизнес организации. Имат опит и в осчетоводяването на субсидии по различни програми.

МКАФИНАНС предоставя на своите клиенти винаги актуална и проверена информация, добри практики и полезни съвети за успеха и растежа на техния бизнес. При изцяло интернет базираното счетоводство, документите се изпращат в електронен вид, съхраняват се облачно и на собствен сървър. Сигурността е гарантирана.

Компанията членува в различни бизнес организации: ACCA, IPSB, BNI, GENTIA ALLIANCE, BBBA. А това е изключителна възможност за създаване на ключови контакти, които те с удоволствие споделят със своите партньори.

За тях на първо място е Клиентът и той винаги получава най-високото качество на обслужване. Затова и всички услуги са организирани така, че да се случват с лекота за него и да му пестят време. А той да се фокусира върху бизнеса си.

Повече за услугите на компанията можете да намерите тук.

От личен опит можем да ви уверим, че при кандидатстване и изпълнение на проекти с привлечено външно финансиране, ролята на опитен и отзивчив счетоводител е особено важна. Ако той разбира значимостта на начинанието и работи в партньорство с консултанта, това спестява изключително много време и увеличава шансовете за успех. Затова препоръчваме професионализма на МКАФИНАНС, защото с тях сме сигурни, че ПРАВЯТ ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ПО ИНОВАТИВЕН И ТЕХНОЛОГИЧЕН НАЧИН!