×

Новини

ОТКРИТ Е ПРИЕМЪТ ПО ПРОГРАМАТА ЗА ПОДКРЕПА НА ЕКСПОРТНО-ОРИЕНТИРАНИ ПРЕДПРИЯТИЯ „EXPO2”

22.10.2021

Стартира второто издание на обучителната програма „EXPO2”, организирана от Експортен Хъб България[1]. Целта е да бъде подпомогнато развитието на експортния потенциал на българските предприятия, като участие могат да вземат представители на фирми от всички сектори. Задължително условие за кандидатите е да са собственици, управители, търговски директори или да заемат друга ръководна позиция в компанията с компетенции за взимане на решения.

Одобрените участници ще имат възможност да се включат в серия от лекции на теми, свързани с международния бизнес, както и в срещи с експерти от различни области на бизнес развитието. Всяка компания ще има собствен ментор, който ще следи напредъка ѝ в рамките на програмата.

Кандидатстването за „EXPO2” се извършва на посочената платформа чрез подаване на необходимите документи в „pdf“ формат, като участието е безплатно. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на онлайн интервю. Дейностите по програмата ще стартират в началото на 2022 г и ще бъдат в хибриден формат.

Крайният срок за кандидатстване е 02.11.2021.
 

Източник

[1] Инициатива на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в подкрепа на експортния потенциал на България.