×

Новини

ПОДКРЕПА ЗА УЧАСТИЕ В БИЗНЕС МИСИИ В ЯПОНИЯ И РЕПУБЛИКА КОРЕЯ

18.06.2024

50 иновативни компании от ЕС ще имат възможност да участват в специализирани обучения, бизнес делегации в Япония и Южна Корея, международни изложения и да установят нови контакти.

В рамките на следващите 4 години ще бъдат организирани общо 20 бизнес мисии по Програма „Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея“, финансирана от ЕС. 

Програмата е насочена към малки и средни предприятия (МСП), включително стартъпи, регистрирани в ЕС, които развиват дейност в секторите екология, дигитализация и здравеопазване и желаят да навлязат на нови пазари в Япония и Република Корея. Тя ще покрива до 80% от разходите за настаняване и нощувки по време на съответната мисия (максимум 1000 евро за компания).

Важно:

На 20 юни (четвъртък) от 15:00 ч. Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира официално представяне на програмата „Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея“. Събитието ще се проведе в хибриден формат – на място в сградата на БТПП в София и онлайн в ZOOM. За участие е нужна регистрация.

 

Абонатите на Fininfo.BG могат да научат повече за това как да заявят интерес към предстоящите бизнес мисии и какви са условията на кандидатстване тук.

 

Последвайте Fininfo.BG във Facebook | Linkedin | YouTube