×

Партньори за проекти

"Предистик" ООД

"Предистик" ООД

Иновационни IoT услуги за дигитализация на бизнеса

ЕКСПЕРТИЗА: Системи за мониторинг с „умни“ сензори и автоматизация на съществуващо електромеханично оборудване, със или без Интернет, с възможност за отдалечено наблюдение и контрол от смартфон или компютър

Предистик доставя софтуерни услуги от 2011 г., като сред големите им клиенти са Siemens AG и Continental AG. Компанията специализира предимно във вграден (embedded) софтуер и фърмуер, а в последните години работи и в сферата на IoT системите (Интернет на нещата).

„Умни“ сгради и градове, „умно“ земеделие, транспорт и логистика, Индустрия 4.0 са сред приоритетите на ЕС, но с все още ограничено приложение у нас, а има и ще има безвъзмездно финансиране за подобни проекти! Но за целта ви трябва Предистик!

Персонализираните IoT продукти и услуги на компанията са с изключително широко приложение и ще ви помогнат и за мониторинг на параметри с цел енергийна ефективност и всякаква друга оптимизация на ресурси, дигитализация на бизнеса, оптимизация на напрежението при фотоволтаци, информационна сигурност и др.

Уникалното предложение на Предистик е много повече от IoT системи.

Професионалистите на компанията могат да разработят по поръчка IoT софтуер, фърмуер и хардуер с изключително иновативна и отличителна архитектура, комбинираща IoT сензор, гейтуей и контролер в едно и предлагаща множество предимства.

Те могат да ви предложат и безжични сензорни устройства, за да се ползват като компоненти за автоматизация. Техните устройства са по-"умни" от повечето на пазара, способни са сами да събират информация, да я предават помежду си, да вземат самостоятелно решения и да управляват електромеханични устройства. Всичко е базирано върху собствената IoT платформа на компанията, която поддържа всякакви архитектури и конфигурации и която може да бъде интегрирана с решения на трети страни чрез API.

Системите на Предистик предлагат несравнима гъвкавост и много богата функционалност, за да покрият най-разнообразни нужди от мониторинг и автоматизация. За по-сложните казуси може да се добави и персонализирана функционалност от тип машинно обучение/зрение (Machine Learning/vision) и изкуствен интелект (Artificial Intelligence).

А за кого са подходящи?

Умните IoT решения на Предистик са приложими за множество браншове, включително за умни домове и сгради, селско стопанство, складово стопанство, производство и много други. За общинските и държавни власти, както и други собственици на инфраструктура, които инициират проекти инвестиционни програми, със сигурност ще има много полезни ефекти.

Компанията е сертифицирана по стандарти ISO 9001:2015 ISO/IEC 27001:2013, гарантиращи отлично управление на качеството и информационната сигурност.

За повече информация посетете https://iot.predistic.com, но най-добре да поговорите с тях за вашето индивидуално решение!  Заявете безплатна консултация чрез бутона за запитване.

* Интернет на нещата (Internet of things или IoT) представлява мрежа от физически обекти, обикновено свързани с датчици, софтуер и т.н., която им позволява да комуникират и обменят данни с други устройства чрез Интернет. В допълнение могат да се добавят и актуатори – изпълнителни устройства за извършване на конкретни действия.

Интернет на нещата дава възможност на широка гама от устройства да комуникират и да работят заедно, за да предоставят интелигентни услуги на потребителите във всички области на живота и бизнеса.