Необходима е поддръжка на JavaScript, за да работи системата коректно. Моля, активирайте JavaScript чрез настройките на вашия браузър и презаредете страницата.
Fininfo.BG - БЪЛГАРСКИЯТ ПОРТАЛ ЗА ПРОЕКТИ И ФИНАНСИРАНЕ
×

До 150 000 лв. за семейните предприятия и фирмите от творческите индустрии и занаятите.
***
Проверете дали фирмата ви отговаря на изискванията с нашата
ФОРМА ЗА САМООЦЕНКА 

Помагаме и с препоръка към опитни консултанти! 
Заедно ще намерим най-добрия експерт за Вашия проект и ще Ви насочим към доверен партньор за изпълнението му. 
***

Пишете ни на: info@fininfo.bg или ни се обадете на: 0893 721 929.

Ако сте собственик или управител на бизнес, земеделски производител, ръководител на община или нестопанска организация, директор на училище или просто проявявате интерес към управление и финансиране на проекти,
Fininfo.BG e за Вас! Вижте повече...

easy

Лесно


Всичко на едно място: информация + консултиране

easy

Бързо


Он-лайн ресурс с филтри за търсене + анонси по имейл

easy

Достъпно


Цялата информация за финансиране на проекти 24/7

easy

Експертно


Професионална помощ за всяка програма и финансов ресурс

С Fininfo.BG знаете винаги КОЙ, ЗА КАКВО И С КОЛКО финансира проекти в България!

Абонирайте се и спестете време и пари!

Институционални партньори

Новини

Полезно

Клиентите за нас

Златомира Стефанова

Златомира Стефанова

Зам.-кмет "Международни програми и проекти, инвестиции и собственост", Община Русе

От 2 години сме абонати на Fininfo.BG и с удоволствие ще продължим абонамента си. Съдържанието е полезно, информативно и задължително е за нас!

 
Мадлена Владимирова

Мадлена Владимирова

Собственик на "Владимирова консултинг" ЕООД

Ще продължа абонамента си, защото регулярната и актуална информация, която системно получавам заостря вниманието ми върху текущите възможности за финансиране, които иначе бих могла да пропусна или да не обърна достатъчно внимание. Благодаря много за усилията на екипа зад платформата и желая успех!

 
Мария Минкова

Мария Минкова

Консултант, "Синова Лаб" ЕООД

Fininfo.BG с всеки изминал ден се утвърждава като едно от малкото надеждни места в интернет за намиране на вярна, грамотно поднесена и актуална информация за проектно финансиране в България. Поздравления към ръководството за отличната организация!

 
Лъчезар Петров

Лъчезар Петров

Управител на "Гофрило и Ко" ЕООД

За мен ценното в платформата на Fininfo.BG е синтезирането и регулярното изпращане на актуална и обобщена информация (по имейл) по налични програми и проекти за финансиране. В допълнение, възможността за консултация с експертите на Fininfo.BG е страхотна, но още не съм се възползвал от нея.

 
Росица Чопева

Росица Чопева

Основател на XFigureFinance

Работим с Fininfo.BG от стартиране на платформата и надграждаме нашата услуга чрез мрежа от опитни професионалисти по европейско финансиране. Така предоставяме на своите клиенти one-stop решение на нвестиционните им намерения – изграждане, закупуване или продажба на соларна или вятърна електроцентрала. 

 
Адв. Виктор Гугушев

Адв. Виктор Гугушев

Старши партньор в Адвокатско дружество "Гугушев и партньори"

Клиент съм на информационната услуга вече почти една година. Възможността да имам под ръка цялата информация за потенциални източници за финансиране на проекти, поднесена по лесен и достъпен начин, ми пести много време. Платформата е незаменим споравочен ресурс за всички предприемачи, които развиват нови проекти.

 
Явор Златев

Явор Златев

Управител на "dvisionIT

След презентацията на Ивелина Борисова по време на събитието "Отворени врати за европейското финансиране в България с Fininfo.BG", проведено на 29-30.06.2022г. вярвам, че благодарение на вас, сме много добре подготвена компания за участие в Cybersecurity/Integration и ИКТ проектите, даже за най-големите такива.

 
Иван Раичков

Иван Раичков

Консултант

Поздравявам ви заедно с целия ви екип за прекрасно проведеното събитие „Отворени врати за европейското финансиране в България с Fininfo.BG“ на 29 - 30.06.2022 г. От наша страна намираме семинара за много полезен и успешен за високото осъзнаване на потенциала и възможностите от европейско и грантово финансиране.

 
Весела Стоянова

Весела Стоянова

Управител на "СТО-ВЕС" ООД

Платформата на Fininfo.BG е изключително иновативна и лесна е за работа. Предоставя резюмирана информация относно актуални и бъдещи програми за финансиране и всичко се случва бързо и лесно, което е изключително важно в 21 век. Доволна съм и комуникацията с екипа на Fininfo.BG Получих лично отношение и професионален съвет.

 
Виктор Рачев

Виктор Рачев

Изпълнителен директор на "Евро Дом" ЕООД

С Fininfo.BG знам, че няма да пропусна нищо важно за моя бизнес. С екипа на платформата вече имаме съвместно успешно сътрудничество по конкретни инициативи, за които с тяхна помощ кандидатствахме за финансиране и привлякохме безвъзмездна помощ. Благодарни сме и сме спокойни, че можем да разчитаме на отговорен партньор за бъдещите ни проекти!

 
Маринела Добчева

Маринела Добчева

Директор Продажби в "Лукспак" ЕООД

Препоръчваме сърдечно! С първия проект, реализиран с помощта на Fininfo.BG доставихме и инсталирахме нова производствена линия. С втория те ни предоставиха консултантска подкрепа за развитие на чужди пазари. Успешно защитихме и COVID-19 помощта. Готвим се активно за внедряване на иновации – разбира се отново с тяхна помощ!

 
Райна Тимчева

Райна Тимчева

Консултант

Компетентни, отговорни, иновативни, винаги готови да предложат практични и полезни решения. Основателите на Fininfo.BG са с дългогодишен опит в различни сфери на бизнеса и не случайно точно те инициираха платформата Fininfo.BG. Европроектите не са панацея и не са подходящи за всеки. Но никой друг не знае по-добре това от тях.

 
Галина Зашева

Галина Зашева

Собственик на "Уебфлоу" ЕООД

Много ми е полезна информацията, която получаваме от FinInfo.BG. Не пропускам да погледна анонсите по имейл, защото са кратки и ясни – лесно се ориентирам дали програмата е за мен, или не. Вече имаме реализирани проекти, по които са кандидатствали за финансиране наши клиенти. Страхотно е, така всички печелят!

 
Таня Колева

Таня Колева

Консултант

Fininfo.BG е платформа, на която разчитам, за да съм винаги информирана за всички възможности за финансиране, от които може да се възползва нашата фирма. Платформата ме известява за наличен финансов ресурс, от който мога да се възползвам. Съдържанието е поднесено по достъпен начин и с връзка към източника. 

 
Антон Генчев

Антон Генчев

Управител на "Тара системс" ЕООД

От 2019 г. до днес сме редовни абонати. Информацията е кратка и разбираема; знаем предварително какви покани предстоят и можем да планираме времето и проектите си; вече знаем, че имаме избор измежду различни алтернативи за финансиране и всичко е в платформата– на едно място и лесно за справка по всяко време.

 
Габи Кирилова

Габи Кирилова

Мениджър Проекти, "Технологично.БГ" ЕООД

Всеки бизнес цени времето като ресурс и затова правилния подбор на партньор е от голямо значение. Синтезираната информация, която получаваме от платформата на Fininfo.BG ни позволява да се фокусираме върху конкретни програми, които ни интересуват. Точната информация, получена на време е формулата за успех на всеки бизнес.

 
Надежда Ванева

Надежда Ванева

Управляващ партньор и Директор комуникации, Агенция 3CON

Използвам платформата на FinInfo.BG от 2019 г. Информацията, която следим от платформата на FinInfo.BG ни позволява да сме винаги „на гребена на вълната“ и да не се притесняваме, че ще бъдем неподготвени или ще пропуснем възможност. Благодаря на целия екип на FinInfo.BG за бързите реакции и професионалните консултации.