×

Новини

СЪЗДАВАНЕ НА БЪДЕЩЕТО НА РАБОТНОТО МЯСТО – БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

06.11.2023

Качеството на въздуха е въпрос, който вълнува цялото гражданско общество. Все по-рядко обаче обръщаме внимание на въздуха в помещенията, където прекарваме най-дълго време в ежедневието си – на работното място.

В контекста на създаване и поддържане на по-благоприятни и безопасни условия на труд фирма Qnectd, част от мрежата Партньори за проекти на Fininfo.BG, организира специализиран уебинар на тема „Създаване на бъдещето на работното място“, на 9 ноември от 14:00 ч.

Събитието е част от социалната инициатива „Знаеш ли какво дишаш“. То се финансира по отворената процедура „Адаптирана работна среда“ и има за цел да предостави полезни съвети и практики, които ще помогнат на компаниите да направят своите работни места по-приветливи и конкурентноспособни.

Сред лекторите в безплатния уебинар този четвъртък ще бъдат експерт от Министерството на труда и социалната политика, експерт по трудова медицина, HR, психолог и основателят на социалната кампания “Знаеш ли какво дишаш?” Христо Атанасов. От тях ще можете да научите:
– Как да създадете здравословна работна среда, която ще стимулира продуктивността на служителите
– Как да се справим със стреса и бърнаутите на работното място
– Какво представлява програмата „Адаптирана работна среда“, какво може да се финансира през нея и как можете да кандидатствате

Включете се безплатно! Събитието е с предварителна регистрация тук.