×

Партньори за проекти

Spread IT

Spread IT

Агенция за дигитален маркетинг и видео реклама

ЕКСПЕРТИЗА: Изработка на видео съдържание; Дигитален маркетинг; Графичен дизайн; Уеб дизайн

Spread IT е иновативна маркетингова агенция, ориентирана към културата – с фокус върху постигане на висока възвращаемост на инвестициите за партньорите си.  

Водещ принцип в работата на екипа им от специалисти е да разпространяват посланието на клиентите си до правилната аудитория по най-ефективния начин. Отличават се силно от конкуренцията си с атрактивните визуализации (Motion Graphics, корпоративни и имиджови видеа), които създават за най-различни бизнеси и сегменти. Сред клиентите им са компании като Ikea, Roshe, Vivacom, Siela, Cargotec, AbbVie, Център за градска мобилност и много други.

Агенцията има опит и в реализация на проекти с привлечено външно финансиране. С отпуснати средства от фонд „Култура“ са създали авторска документална поредица от 12 обучителни анимации, както и документална поредица от три епизода на екологична тематика.

Ако имате нужда от маркетинг специалист и искате да подобрите представянето на вашия бизнес или търсите партньор за изпълнение на ваши проекти, Fininfo.BG препоръчва Spread It.