Партньори за проекти

„Тара системс“ ЕООД

„Тара системс“ ЕООД

Експерти по ОВК, партньори за мерките по енергийна ефективност

ЕКСПЕРТИЗА: проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни, климатични, газови и соларни системи

„Тара системс“ ЕООД е компания, която от 10 години предлага на своите клиенти висококачествени услуги в сферата на проектирането и изграждането на отоплителни, вентилационни, климатични, газови и соларни системи.

Разполагат с екип от професионалисти, готови да се заемат както с по-малки индивидуални поръчки, така и с мащабни проекти на индустриални фирми за изграждане на промишлени обекти.

На „Тара системс“ ЕООД можете да разчитате за проектиране и изграждане на:
 - Отоплителни системи;
 - Вентилационни системи;
 - Климатични системи;
 - Газови системи за метан и пропан бутан;
 - Соларни системи.

Експертите на „Тара“ могат да ви предоставят цялостна подкрепа и професионална консултация за вземане на стратегически решения за всички проекти за отопление и охлаждане на вашите офиси, производствени или търговски сгради.

Защо избрахме тях?

Три неща ги отличават:
 - Прецизност;
 - Отлична организация на работния процес;
 - Спазване на срокове.

„Тара системс ЕООД“ представлява и утвърждава световни марки в България като: Mitsubishi, Inventor, Carrier, Daikin и DEVI системи против лед и сняг.

Сред обектите, за които са проектирали ОВК системи, са спортни и развлекателни зони, бизнес и административни сгради, търговски и складови обекти, сгради за обществено ползване, в т.ч. лечебни заведения, музеи и туристически обекти.

Fininfo.BG препоръчва „Тара системс ЕООД“ за ваш ОВК професионален партньор.

Ако предвиждате проект за енергийна ефективност на вашата производствена сграда, офис, склад, училище, жилищна сграда или друго помещение, обадете им се още сега! Ще ви окажат ценна подкрепа при подготовката на проекта.