Партньори за проекти

T&B Technology

T&B Technology

Агенция за дигитален маркетинг, уеб разработка и графичен дизайн

ЕКСПЕРТИЗА: дигитален маркетинг (създаване на съдържание и реклами в социалните мрежи, Google реклами), изработка и поддръжка на уеб софтуер/уеб сайт/онлайн магазин, графичен дизайн (изработване на лого, брандинг, печатни и рекламни материали), Киберсигурност, IT консултантска дейност.

Ако търсите надежден партньор за вашия проект за дигитализация на бизнеса, за осигуряване на неговата киберсигурност или желаете да инвестирате в по-влиятелен имидж на пазара, ние ви препоръчваме T&B Technology – доказани професионалисти в маркетинговата и IT сферата у нас, вече част и от партньорската мрежа на Fininfo.BG.

T&B Technology е дигитална агенция за иновативни и комплексни решения за цифрова трансформация на бизнеса. Предлага експертни услуги в областта на дигиталния маркетинг, уеб разработка, графичен дизайн и киберсигурност.

Мисията на компанията е да помага на фирми от всякакъв размер да успеят в дигиталния свят. Ето защо агенцията работи както с представители на малкия и средния бизнес, така и с утвърдени лидери на пазара. Освен с фирми на Българския пазар, агенцията е изградила професионални взаимоотношения и с клиенти от други държави.

Екипът на T&B Technology се състои от амбициозни и квалифицирани специалисти с повече от 8 години опит в сферата на IT услугите и интернет пространството. Зад изпълнението на всяка тяхна услуга стои предварителен задълбочен анализ спрямо желанията на клиента с цел изработване на най-оптималното и качествено решение.

Експертите от T&B Technology могат да създадат професионална и привлекателна визия за Вашия бранд, които да позиционират бизнеса Ви на челни места в онлайн търсачките и социалните медии. И не само: на тях можете да разчитате за Вашата киберсигурност на високо ниво, за да бъдат защитени както Вашите, така и данните на клиентите Ви.

ЗАЩО ДА ИМ СЕ ДОВЕРИТЕ?

Няколко са отличителните предимства на T&B Technology, които позволяват на клиентите им да постигнат успех в конкурентната дигитална среда:

  • Креативен подход;
  • Персонализирани решения;
  • Лесна и бърза комуникация;
  • Бързи реакции

Един от ключовите избори, които трябва да направим, когато изпълняваме IT проект с привлечено финансиране е да изберем надежден партньор. Доверете се на експертите от T&B Technology и изведете бизнеса си на следващо ниво в дигиталния свят.