×

Новини

ТЕМИТЕ В ПАНЕЛ 1 НА „ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+"

29.03.2023

Финансови ресурси за инвестиции в технологична модернизация и иновации е фокусът на първия дискусионен панел, с който ще открием „Финансиране на бизнеса 2023+“ на 4 април в Интер Експо Център, гр. София.

Представяме първата група лектори и панелисти, които ще споделят професионалния си опит и знания и ще отговорят на място на въпросите, които ви интересуват на тема проектно финансиране:

Започваме с Галя Менова, HumanConsulting, която ще ни даде акцентите в предстоящите програми за иновации, семейни фирми, ваучери за компаниите за научни изследвания, инвестиции в технологична модернизация за земеделието и още. Ще разберем кой, кога и как ще може да кандидатства за безвъзмездна помощ по тях.

Стоян Бозвелийски от Първа инвестиционна банка, ще представи възможностите за съфинансиране, оборотно финансиране и други продукти на банката при реализиране на подобни инвестиции.

С Ангел Хаджиев от Seedblink и Владимир Данаилов, изпълнителен директор до 2021 г, на Фонд на фондовете, ще говорим на тема рисково финансиране и подкрепа от фондовете за дялово инвестиране в начален етап на развитие и за скалиране на бизнеса. Ще разберем как платформата Seedblink помага за набиране на капитал за стартиращи технологични фирми.

Моника Манолова от Дигитална национална коалиция ще сподели опита си с „Хоризонт Европа“ - най-мащабната програма на ЕС за научни изследвания и  иновации и ще разберем какви са ползите от участие в наднационални партньорства с финансиране по  програмата.

Модератор на панела ще бъде Елеонора Иванова от Fininfo.BG.

В панелната дискусия очаквайте още отговори по горещи теми. Можете да подготвите вашите въпроси и да ги зададете на място.

Започваме в 9.30 ч. Очакваме ви!

Събитието изисква предварителна регистрация и закупуване на билет. Всички наши клиенти и партньори ползват 20% отстъпка. Вижте кои са нашите институционални партньори - ще ползвате същата отстъпка, ако членувате в някоя от тези организации. Потърсете ни за повече информация и код.

На всички регистрирали се и платили за участие в събитието, предлагаме и ексклузивна отстъпка от 20% от цената на годишния абонамент за информационната услуга на FININFO.BG. Кодът ще е валиден до 30 юни.