×

Новини

ТЕМИТЕ В ПАНЕЛ 2 НА „ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+"

30.03.2023

Панел 2: "Финансови източници за „зелена“ енергия, енергийна ефективност и нисковъглеродна икономика"  е темата на втория дискусионен панел, част от „Финансиране на бизнеса 2023+“ на 4 април в Интер Експо Център, гр. София.

След прегледа на възможните финансови ресурси за инвестиции в технологична модернизация и иновации в рамките на Панел 1 продължаваме с една още по-гореща тема, за която сме поканили доказани професионалисти да споделят информация и опит:

Старт ще даде Росица Чопева, XFigure Finance с една въвеждаща и много полезна тема: „Как да подготвим ВЕИ проекти с висока възвръщаемост“ – защото в случая е важно не само откъде и как да финансираме проекта, а и как да извлечем максимална полза от него.

Галя Менова, HumanConsulting ще бъде наш гост и в Панел 2, но този път ще сложи акценти върху отворените за кандидатстване процедури за безвъзмездна помощ за ВЕИ и енергийна ефективност и ще даде повече информация за предстоящата схема за кръгова икономика. Ще разберем кой и с какви проекти ще може да се кандидатства по нея.

Стоян Бозвелийски от Първа инвестиционна банка ще представи стратегията на ПИБ за „зелено финансиране“ и специалния продукт на банката за изграждане на фотоволтаични инсталации за производство на електроенергия за собствено потребление или продажба.

С Галя Василева, Фонд енергийна ефективност и възобновяеми източници (ФЕЕВИ), ще говорим за финансовите инструменти на фонда за енергийна ефективност и възобновяеми източници и какво да очакваме от новия Декарбонизационен фонд.

Модератор на панела ще бъде Васил Такев от АББ – експерт с много опит и познания в „зелената“ сфера, който е подготвил към участниците ни още интересни и полезни теми за дискусия. Подгответе и вие вашите въпроси и ни ги изпратете на: info@fininfo.bg.

Ще Ви очакваме на 4 април! Все още не е късно да се включите!

Събитието изисква предварителна регистрация и закупуване на билет. Всички наши клиенти и партньори ползват 20% отстъпка. Вижте кои са нашите институционални партньори - ще ползвате същата отстъпка, ако членувате в някоя от тези организации. Потърсете ни за повече информация и код.

На всички регистрирали се и платили за участие в събитието, предлагаме и ексклузивна отстъпка от 20% от цената на годишния абонамент за информационната услуга на FININFO.BG. Кодът ще е валиден до 30 юни.