Новини

ТЕМИТЕ В ПАНЕЛ 3 НА „ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+“

31.03.2023

Панел 3: Финансови ресурси и подкрепа за растеж и развитие на бизнеса е темата на третия дискусионен панел, част от „Финансиране на бизнеса 2023+“ , 4 април, Интер Експо Център, гр. София.

След отпочиване с приятен нетуъркинг от динамиката, която със сигурност ще имаме по време на Панел 1 и Панел 2, презентацията на Гена Събева „Да подготвим бизнеса си за финансиране“ ще ни насочи към Панел 3.

Този път няма да имаме секторен фокус, но пък нашите гости ще споделят информация, която все още достига така лесно до масова публика.

Започваме с Жана Христова, Мениджър на Пазар за растеж – BEAM към Българската Фондова Борса (БФБ). Тя ще разкаже как капиталовият пазар може да бъде платформа за реализиране на бъдещите бизнес планове на по-малки и дори стартиращи компании. Ще сподели и опит от вече успешно реализирани сделки.

След нея Даниела Пеева от IRS Investor Relations Service ще ни представи една друга не по-малко интересна възможност за набиране на свеж финансов ресурс за растеж – т.нар. „crowdfunding платформи“. В рамките на дискусията тя също ще сподели своя опит с BEAM-пазара на БФБ.

В панелната дискусия ще се включи и Мирослав Стоянов, мениджър „Подкрепа за малкия бизнес“ в Еропейската банка за възстановяване и развитие, за да сподели как програмата, която ръководи, субсидира консултантски услуги за малки и средни предприятия в много различи области. Ще ни разкаже за вече успешно реализирани проекти и ще ни насочи при какви условия българските консултантски компании могат да станат партньори в програмата.

Модератор на панела ще бъде Деян Василев от MoitePari - нашите партньори за това събитие. Подгответе си въпроси и заповядайте на 4 април!

Събитието изисква предварителна регистрация и закупуване на билет. Всички наши клиенти и партньори ползват 20% отстъпка. Вижте кои са нашите институционални партньори - ще ползвате същата отстъпка, ако членувате в някоя от тези организации. Потърсете ни за повече информация и код.

На всички регистрирали се и платили за участие в събитието, предлагаме и ексклузивна отстъпка от 20% от цената на годишния абонамент за информационната услуга на FININFO.BG. Кодът ще е валиден до 30 юни.