×

Новини

ТЕМИТЕ В ПАНЕЛ 4 НА „ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+“

01.04.2023

В последния, но в никакъв случай по важност Панел 4 на „Финансиране на бизнеса 2023+“ на 4 април ще говорим за ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ЗА ПРОЕКТИ НА БИЗНЕСА ЗА МЕСТНО РАЗВИТИЕ.

След дискусиите, насочени към финансиране за модернизация и иновации в Панел 1, зелените проекти в Панел 2 и подкрепата за растеж в Панел 3 е ред да обърнем внимание на развитието на регионите и на това какви са финансовите ресурси, на които могат да разчитат компаниите за инфраструктурни и друг вид проекти.

Започваме с Цветомир Цанев и Полина Иванова от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, които ще ни разкажат за новите възможности за бизнеса в програмите за териториално сътрудничество.

Вторият ни гост ще бъде Ива Петкова от Фонд за устойчиви градове. Тя ще ни представи финансовите инструменти за проекти за градско развитие, както и няколко успешни бизнес инвестиции, реализирани с подкрепа на Фонда. Ще разберем какво предстои оттук-нататък и какво да очакваме през следващите 5 – 7 години.

Темата за финансиране на инфраструктурни и партньорски проекти в регионите ще продължим в рамките на дискусията също и с доц. Косьо Стойчев от СУ "Св. Климент Охридски" и Владислав Кънчев от Индустриална зона Тракия. С тях ще говорим за т.нар. „Интегрирани териториални инвестиции“, за възможностите за малките и средни предприятия от българските гранични региони в програмите за трансгранично сътрудничество, за индустриалните зони и „AttractInvestBG“.

Модератор на панела ще бъде Йордан Димитров от Балканския институт по труда и социалната политика, експерт от мрежата на Fininfo.BG.

Със сигурност ще бъде полезна всяка минута до самия края на събитието!

Припомняме също, че много от консултантите на Fininfo.BG ще бъдат на нашия щанд през целия ден, за да се срещнат с всички, които имат конкретни въпроси или нужда от консултация и насочване към подходяща програма или финансов ресурс.

Ще ви очакваме на 4 април, в Интер Експо Център, гр. София. Започваме в 9.00 ч.!

Събитието изисква предварителна регистрация и закупуване на билет. Всички наши клиенти и партньори ползват 20% отстъпка. Вижте кои са нашите институционални партньори - ще ползвате същата отстъпка, ако членувате в някоя от тези организации. Потърсете ни за повече информация и код.

На всички регистрирали се и платили за участие в събитието, предлагаме и ексклузивна отстъпка от 20% от цената на годишния абонамент за информационната услуга на FININFO.BG. Кодът ще е валиден до 30 юни.