×

Партньори за проекти

"Теза" ООД

"Теза" ООД

Услуги в онлайн среда и Агенция за преводи

ЕКСПЕРТИЗА: Корпоративни сайтове, сайтове „визитка“, електронни обучителни курсове, онлайн обучение на английски език, преводачески услуги

Три (или повече) в едно. Така може да се опише ТЕЗА, компанията, чиито експерти може би ще потърсите за новия си корпоративен сайт, но ще откриете, че те ще са ви полезни и да го подготвите на различни езици, а защо не и да обучите служителите си на английски през електронната платформа или да разработят за вас електронно учебно съдържание…

Повече от 15 години ТЕЗА комбинира своя опит в различни области, за да предостави специализирани услуги, като използва най-модерните технологии, знания и средства.

Уеб дизайн с WordPress

Независимо дали проектът за вашият уебсайт е прост или сложен, техните експерти ще ви изготвят страхотен дизайн и ще ви напътстват чрез технически съвети и насоки. Услугите им включват не само инсталиране и конфигуриране. Те ще се потопят във вашия проект и ще ви помогнат да изведете своя бранд на следващо ниво. Ще получите и най-добрите практики за SEO, подход с фокус към сигурността, отношение, ориентирано към решаване на проблеми и консултации за подходящата инфраструктура.

Сайт – визитка

Ако имате нов бизнес и ви трябва сайт незабавно, за да придобиете видимост и имидж пред клиент; или сте нестопанска организация с ограничен бюджет; или малка компания, на която не й трябва електронен магазин, то тази услуга е особено подходяща за вас. С ТЕЗА може да имате сайт-визитка за 5 дни, който:
- е красив, функционален и сигурен;
- е с уреден хостинг, SSL сертификат и регистриран в търсещи машини като Google;
- изисква 0% грижи за поддръжка.
- работи безотказно, завинаги.

Агенция за преводи

Не е нужно да търсите друга агенция за преводи, която да преведе изработения от ТЕЗА ваш сайт на чужд език. При тях може да получите превод от и на български за всички езици не само на уеб съдържание, а и на всякакви други материали. Предлагат и устни преводи (симултанен и консекутивен превод), както и преводаческо оборудване и кабинки за превод за събития.

Разработка на електронни курсове

ТЕЗА  има повече от 10 години опит в дизайн и разработка на електронно обучение и учебни приложения. През годините са тествали различни инструменти и в момента правят съдържанието на Adobe. Електронните курсове, които изработват, са съвместими както със стандартите SCORM и AICC, така и с xAPI. Това ги прави съвместими с всяка интегрирана LMS или самостоятелна среда.

Платформа за обучение по английски език

Чрез своята платформа voxy.bg ТЕЗА ще ви помогне да обучите своите служители в онлайн среда.  Технологията и сертифицираните онлайн преподаватели правят по-лесно изучаването на английски език, като адаптират и персонализират съдържанието за всеки отделен потребител.

Ако настоящите ви и бъдещи проекти за развитие изискват по-добро уеб присъствие (има финансиране!) или пък планирате да обучите персонала си (предстоят програми) потърсете ТЕЗА, директно чрез бутона за запитване или се свържете с нас.