×

Услуги

Като начало, за да сте информирани за всичко навреме, ви предлагаме да разгледате стандартната ни информационна услуга. Ако желаете да я адаптираме изцяло към вашите интереси, то тогава вижте нашия ВИП абонамент. В случай, че имате конкретно запитване, за което търсите финансиране, можем да ви направим еднократна справка за подходящи източници.

Ако ви е нужна помощ за подготовка или управление на проект, който вече знаете как да финансирате, можем да ви препоръчаме доверен консултант. Но ако все още търсите възможности или не сте оформили докрай своята проектна идея, бихме ви насочили първо към консултация с наш експерт.

Помислихме, че може да ви е нужна и помощ при изпълнението. Предлагаме ви да разгледате партньорите, които сме подбрали, тъй като е много вероятно с тях да откриете решението, което търсите. Разбира се, винаги можете да разчитате на нас за допълнително насочване и препоръка.

За тези от вас, които имат интерес за участие в международни партньорски проекти, създадохме специална услуга, с помощта на която можете с по-малко усилия и време да намерите подходящи партньори.

И накрая, ако все пак не сте открили отговорите на вашите въпроси, просто ни се обадете, ще направим възможното, за да помогнем.

 

 

Защо да работите с нас?

done-icon ние сме бързи, гъвкави и ориентирани към постигане на резултати;

done-icon осигуряваме ви директен достъп до проверена информация, натрупан опит и огромна мрежа от контакти, благодарение на нашите консултанти и партньори;

done-icon носим ви добавена стойност и пестим от вашето време.

 

Какво да НЕ очаквате от нас?

Нямаме готови идеи, а и да имахме, не знаем коя е най-добра за вас.

Идеите са ВАШИ; ние само ви помагаме да ги реализирате:

done-icon с подходящото финансиране;

done-icon с правилните консултанти и партньори;

done-icon с нужното качество и практически резултат.

 

Потърсете ни!