×

Новини

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТАРТЪПИ ДА ПРЕДСТАВЯТ СВОИ ПРОЕКТИ ПРЕД БИЗНЕС АНГЕЛИ

11.08.2023

Български фирми имат възможността да участват на събитието European Angel Investment Summit, на което могат да се представят пред бизнес ангели от целия свят. То ще се проведе в периода 10-11 октомври 2023 г. в град Брюксел, Белгия. Събитието е насочено към стартъпи в ранен етап на развитие от всички индустрии и сектори и компании с активни кръгове на финансиране, търсещи капиталова инвестиция от 50 000 евро до 5 000 000 евро.

На събитието ще се срещнат стотици инвеститори (не само бизнес ангели, но и представители на фондове за рисков капитал), основатели на стартиращи фирми и други заинтересовани страни в сферата на иновациите.

Фирмите имат възможността да бъдат избрани да представят свой проект, за който набират финансиране, пред инвеститорите, които присъстват на събитието. За целта, фирмите трябва да попълнят онлайн формуляр (стартира след натискане на бутона Add your project и логване/създаване на профил в платформата EU Login), в който да дадат повече информация за своята фирма и своя проект, какво финансиране са привлекли към момента и от каква сума имат нужда.

Всички кандидати (независимо дали са селектирани) ще получат безплатни билети за събитието и възможност за нетуъркинг и формиране на партньорства с другите участници. Ако бъде одобрен, кандидатът ще получи възможност в рамките на 3-5 минути да представи своя стартъп и проект пред присъстващите инвеститори.

Кандидатстването е до 03.09.2023 г.