Полезно

Вече не е необходимо да търсите добър консултант по проекти

23.09.2021

Fininfo.BG е проект на Еллеа ЕООД - консултантска компания, която обединява мениджъри на проекти с над 20 години опит в проектното консултиране. Програмите, фондовете и техните специфики са изключително многообразни и всеки уважаващ себе си консултант се профилира в направленията, в които има най-много натрупан опит, контакти и одобрени проекти.

Същевременно изборът на добър консултант винаги е бил важна предпоставка за успех при получаване на финансиране и е едно от най-трудните решения за всеки, който няма предишен опит или още по-зле - има лош опит. 

Затова ние от Fininfo.BG, с цел да предоставим допълнителна стойност на нашите клиенти, създадохме консултантска група от експерти с отлична репутация и значителен опит, които сме спокойни да ви препоръчаме. 

Всеки абонат на Fininfo.BG може да се възползва от безплатна първоначална консултация с нас или директно с някои от нашите колеги, за да прецени дали дадено финансиране е подходящо за него и конкретната проектна идея, дали да посвети време и ресурси за подготовка на проект или бизнес план за финансиране точно от този фонд, банка или програма.

Ние познаваме лично всеки един от консултантите, които ви препоръчваме. С повечето от тях сме работили заедно, за други – имаме положителна обратна връзка от техни клиенти.

Ние не можем да ви гарантираме, че проект, разработен с подкрепата на нашите експерти, ще бъде на 100% одобрен! Никога не работете с консултант, който ви дава подобни гаранции!

Можете обаче да сте сигурни, че ще получите адекватно отношение, висока експертиза и безупречна коректност!

Вижте кои са консултантите на Fininfo.BG.