×

За нас

Добре дошли на единствената българска платформа, която предоставя комплексна услуга за подготовка и управление на проекти, независимо от техния източник на финансиране!
 

Създателите и ключовите партньори на FININFO.BG сме консултанти по финансиране и развитие на бизнеса с общо близо 105 години професионален опит. Период, в който сме се сблъсквали индивидуално с тежка бюрокрация, работили сме с разнообразни клиенти и така разбрахме, че във финансовия свят, на фона на безброй източници на информация, е лесно да изгубиш посоката. Затова създадохме платформата и я превърнахме в
 

компас за финансова интелигентност при управление на проекти.

Нашата мисия е да помагаме клиентите ни да се ориентират бързо и лесно кой, какво, кога и как финансира проекти, инициирани от български компании, общини и организации. Предоставяме винаги актуална и подредена информация, филтрирана ежедневно от над 150 официални източника.

 

Защо платформа, а не традиционна консултантска агенция?

Защото знаем, че е важно Кой стои до всеки от нас по целия път към успеха и решихме да съберем на едно място всичко необходимо за финансиране и управление на проекти:

информация + експертна помощ + партньори

Само ние в България концентрираме на едно място, в онлайн среда, на български език, актуалната информация за възможните източници за финансиране на проекти.

 

Изградихме и професионална екосистема от висококвалифицирани консултанти и доверени партньори със специфична експертиза, услуги и технологии. Така улеснихме и клиентите, и себе си.

 

За изминалите 2 години от нашата история сме щастливи да отбележим, че се ползваме с висок кредит на доверие от нашите клиенти, сред които Оргахим АД, Булмаркет ДМ ЕООД, Мапекс АД, Община Русе, над 40 български училища и мн. др.

Екипът на Fininfo се състои от отзвчиви опитни и инициативни експерти, които умеят да се адаптират към нуждите на клиентите.Зад изпълнението на всяка тяхна услуга стои предварителен задълбочен анализ спрямо желанията на клиента с цел намиране на подходящо финансиране и насочване към правилните специалисти и партньори за управление и изпълнение на проектите им.

Можете да разчитате на нас за всеки един въпрос на тема проектно финансиране!

Пишете ни или се обадете!

 

Клиентите за нас