×

Партньори за проекти

"Зара Компютърс"

"Зара Компютърс"

IT компания и AI консултант

ЕКСПЕРТИЗА: Разработване на ERP и CRM системи, други софтуерни решения за автоматизация на бизнес процесите, AI консултантски услуги, изработка на уебсайтове, изработка на онлайн магазини, маркетинг в социални медии.

„Зара Компютърс“ ЕООД е компания, специализирана в разработката на ERP и CRM системи, както и в предоставянето на различни софтуерни решения за автоматизация на бизнес процесите. С повече от 10 години опит и експертен екип от компютърни инженери, програмисти и ИТ специалисти е утвърдена като надежден и креативен партньор за клиенти от различни индустрии.

Освен да оптимизирате работните процеси, с тяхна помощ можете да разширите и онлайн присъствието си и да привлечете нови потребители. Портфолиото на „Зара Компютърс“ включва още полезни за бизнеса услуги:

  • Изработка на уеб сайтове;

  • Изработка и поддръжка на онлайн магазини;

  • SEO оптимизация;

  • Реклама в Google Ads, Facebook и други социални мрежи;

  • Киберсигурност;

  • Продажба на компютри, монитори, принтери и офис техника с гаранция за качество.

Ако предвиждате проект за оптимизация на бизнес процесите, желаете да инвестирате в създаване на онлайн магазин или търсите доказани професионалисти в сферата на дигиталния маркетинг, можете да разчитате на доверен екип от професионалисти. В момента има отворена покана по процедурата за финансова помощ на семейни предприятия, фирми от творческите индустрии и занаятите.

Fininfo.BG препоръчва „Зара Компютърс“ като надежден партньор за вашите нови проекти.