×

Партньори за проекти

Zashev Design

Zashev Design

Студио за уеб дизайн

ЕКСПЕРТИЗА: Изработка, дизайн и поддържка на интернет сайтове и електронни магазини, уеб мониторинг, SEO, интернет реклама и дигитален маркетинг.

Студио за уеб дизайн Зашев започва своята дейност през 2005 г. и само за няколко години се доказва като едно от иновативните и успешни на пазара. Показател за това са стотиците доволни клиенти и тяхната благодарност. Студиото работи с клиенти в 9 държави, разположени на 4 континента. Всеки ден сайтовете, изготвени и поддържани от тях, се посещават от стотици хиляди потребители, затова основна грижа на ИТ експертите е, те да получат най-доброто изживяване.

През 2012 г. студиото участва в основаването на Дизайн център „Десенс”, разположен в Бизнес Парк Русе. Дизайн центърът заема площ от 800 кв.м. и обединява професионални екипи от различни сфери на дизайна.

През 2013 г. студиото участва в основаването на единствения клъстер за дизайн в България (с финансовата подкрепа на европейска програма), а през 2018 г. се присъединява към най-голямата в света мрежа за нетуоркинг и бизнес чрез препоръки BNI.

Цялостни решения с безкомпромисно качество – това е стратегията за успех, която прилага Студио за уеб дизайн Зашев!

Ето какво ги отличава:
 - Изграждане на цялостна концепция, базирана на 15 години опит;
 - Винаги индивидуален и иновативен дизайн;
 - Безкомпромисно качество;
 - Бърза реакция и кратки срокове;
 - Много висока защита от вируси;
 - 5 години гаранция!;
 - Поддръжка 24/7;
 - Уебсайт мониторинг;
 - SEO, интернет реклама и дигитален маркетинг.

Може да разчитате на тях за целия процес от изграждане на концепция до достигане до крайния клиент.

„Вашият сайт не е само лицето ви пред милиардите потребители в интернет, но и средство за намиране на нови клиенти. С инструментите на интернет рекламата и дигиталния маркетинг ние можем да ви помогнем да откриете вашите идеални клиенти.“

Ивайло Зашев, собственик на студиото.

Fininfo.BG работи със Студио за уеб дизайн Зашев вече няколко години. Всичко, което виждате при нас - интернет сайт и инфрмационна база данни, е плод на нашето партньортво! Те не са просто уеб дизайнери, те са уеб консултанти, които се ангажират силно с идеята на клиента и му помагат да я развие.

Студиото е разработило и редица сайтове и софтуерни решения по наши проекти. Те самите са ни клиент по европрограми, с който работим изключително успешно. Бяха одобрен доставчик за ИКТ услуги по т.нар. „ваучерна схема“ през 2020 г. и разработиха не малко сайтове, електронни магазини и системи за управление за клиенти с финансиране по програмата. Работихме с тях и по следващата програма за внедряване на ИКТ решения във фирмите, която стартира прием на проекти през 2022 г.