×

Нашите консултанти

Елеонора Иванова

Елеонора Иванова

Собственик и управител на ФИНИНФО.БГ ЕООД – компанията, която поддържа и администрира Fininfo.BG

ЕКСПЕРТИЗА: Управление на международни проекти с финансиране по Програма Дунав, Хоризонт Европа, Еразъм, програмите за трансгранично и транснационално сътрудничество. 

Елеонора Иванова е дългогодишен консултант по бизнес развитие и управление на проекти. Повече от 20 години се занимава с предприемачество, инвестиции, финансиране, външна търговия, създаване и управление на международни бизнес мрежи. По образование е финансист, с магистърска степен по банково дело от Стопанска Академия „Д.А.Ценов“, следдипломна квалификация по финанси и счетоводство от Института на Уелс и специализация в Института по експорт и международна търговия, Великобритания.

Инициирала и управлявала e десетки проекти с външно финансиране за български компании и организации, участвала е в първите международни екипи за техническа помощ към българските министерства за старт на евро-програмите в България. Учредител и настоящ изпълнителен директор е на Българо-румънска търговско промишлена палата (от 2003 г.); съосновател на BNI Приста – част от световната мрежа за маркетинг чрез препоръки Business Network International (от 2018 г.).

От 2010 г. Елеонора управлява собствена консултантска компания Ellea Global Partners, чрез която фокусира усилията си изцяло в подкрепа на малкия и среден бизнес. Компанията е част от Global Business Group – международна мрежа на специалисти по международна търговия (2020 г.). Одобрен консултант е на Европейската банка за възстановяване и развитие в област Маркетинг.

През 2019 г. започва създаването на свой нов проект - FinInfo.BG – информационно–консултантска платформа без аналог в България до настоящия момент, чиято цел е да предостави пълен комплекс от услуги за успешно реализиране на публични и частни проекти с привлечено външно финансиране.